Extra  info Rondvluchten        Tarieven        Proefles vliegen

 

 

 

Rondvluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport

Bekijk Nederland, uw woonplaats, uw huis vanuit de lucht

Het leukste uitje in de lucht........

 

Wij zijn een door de Inspectie Leefomgeving en Transport van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Divisie Luchtvaart erkend bedrijf.

Ons vliegbedrijf is gevestigd op Rotterdam The Hague Airport in Rotterdam (voorheen: Zestienhoven).

Ons specialisme is het uitvoeren van Rondvluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport. Verder zijn wij gespecialiseerd in reclamevluchten, fotovluchten en bedrijfsuitjes. Daarbij verzorgen wij proeflessen en vlieglessen.

Er wordt gevlogen met zeer ervaren piloten en instructeurs waar hoge eisen aan worden gesteld en die hun sporen in de luchtvaart ruimschoots hebben verdiend. Vanzelfsprekend wordt er continue gestreefd naar optimale veiligheid en accuratesse zowel voor als tijdens het vliegen in prima onderhouden vliegtuigen.

Onze vliegers hebben gemiddeld (veel) meer dan 1.000 vlieguren aan ervaring (en zijn veelal werkzaam als verkeersvlieger bij grote luchtvaartmaatschappijen), wat veel meer is dan bij de meeste branchegenoten. Dit maakt het vliegen met onze organisatie extra aangenaam en - niet geheel onbelangrijk - extra Veilig! Tevens krijgt u bij ons méér aandacht: zowel voor, tijdens, als ook na de vlucht. U krijgt dus meer waar voor uw geld. Vergelijk dit eens met andere aanbieders, vraag daar gerust naar - u als klant bepaalt namelijk wat u wilt! Informeer naar de mogelijkheden voor deze vluchten.

Alle rondvluchten vallen onder de vergunning van de vliegschool. Het leuke hiervan is dat de persoon die voorin het toestel zit, op vlieghoogte, zelf een klein stukje mag sturen. Een uitleg hierover krijgt u toegestuurd bij uw boeking. Als echter de persoon die voorin zit alles zelf wilt doen, vanaf de start van het toestel, dus ook taxiën en opstijgen, dan adviseren wij u om een proefles te boeken.

 

                                        

 

Heeft u iets te vieren en/of wilt u een speciaal en onvergetelijk kado geven voor een verjaardag, vaderdag, jubileum, behalen diploma etc., kies dan bij ons voor een rondvlucht. Een rondvlucht boven uw woonplaats of boven uw huis of....een vlucht overeenkomstig uw wens, waar-dan-ook-heen in Nederland. U kunt ook zelf uw vliegroute en vliegtijd bepalen Het is allemaal mogelijk. Klik hiervoor in het menu boven op deze pagina op Extra Info Rondvluchten.

Tijdens een rondvlucht vliegen wij op lage hoogte (300 - 500m), zodat u alles goed kunt zien wat zich onder u bevindt. Ervaar dit gevoel van vrijheid. Een rondvlucht boven uw woning of bedrijf, boven de camping of andere vakantiestek. Het blijft altijd een sensatie om bekende plekken van bovenaf te kunnen zien. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een grote verscheidenheid aan rondvluchten. U wordt bij ons nog écht in de "watten" gelegd. Zoals gebruikelijk in de luchtvaart wordt de vluchtduur berekend in Bloktijd (vanaf het wegtaxiën naar de baan tot na de landing terug op het platform).

Vliegen geeft een extra dimensie, want wij proberen graag met uw wensen rekening te houden, mits deze vallen binnen de regels die in de Luchtvaart gelden. Bij ons krijgt u dan ook meer aandacht en natuurlijk waar voor uw geld. 

Desgewenst kunt u voor uw partner, relatie, vriend of collega ook een rondvlucht-kadobon bestellen. Deze kadobon is vanaf de afgitedatum 12 maanden geldig. Verder is de kadobon geldig voor vluchten tot 18.00 uur.

Uw vlucht kan desgewenst worden opgenomen zodat u alles thuis met vrienden of familie opnieuw kunt beleven in Google Earth.

Na de rondvlucht zult u zeker een dankbare response krijgen.

Ook zijn er rondvluchten mogelijk vanaf de vliegvelden in Hilversum en Lelystad (hiervoor gelden andere prijzen dan op onze pagina "Tarieven" is vermeld).

Klik s.v.p. hier voor extra informatie over de rondvluchten.

Voor reclamevluchten, fotovluchten, bedrijfuitjes en een vliegopleiding bent u bij ons op het goede adres. Kwaliteit, de uitstekende service, veiligheid, accuratesse en klantgericht denken, zijn begrippen die wij hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Klik alstublieft hier voor onze algemene voorwaarden.

Spreekt dit alles u aan, belt u dan voor vrijblijvende informatie of uw boeking naar 06-34421962 (dagelijks bereikbaar, ook op zaterdag en zondag).

Graag tot ziens op Rotterdam The Hague Airport.